ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 15
Abonament PDF

Conferința IT bazată pe tehnologia SAP

Horea Rațiu
Director Departament SAP
@.msg systems Romania
DIVERSE


Agenda departamentelor de business IT din întreaga lume cuprinde teme strâns legate de extinderea în materie de rapiditate, ușurință și agilitate în utilizarea și realizarea componentelor software. De aceea soluțiile oferite de SAP se află într-un proces continuu de adaptare la noile tendințe de pe piata IT mondială, iar msg systems preia și dezvoltă aplicații alături de SAP folosind ultimele tehnologii în domeniu.

Cunoștințele și vasta experiență msg systems în domeniul de dezvoltare și implementare a soluțiilor SAP vor fi împărtășite participanților în cadrul acestei conferințe. Temele ce vor fi abordate sunt împărțite pe trei capitole distincte :

 • Design și user experience folosind soluțiile SAP - o descriere a pașilor parcurși pentru a susține nevoile și schimbările ultimilor ani ce au avut loc în modul în care oamenii lucrează cu aplicații software. În trecut focus-ul soluțiilor SAP nu era neapărat bazat pe user experience ci pe integritatea soluțiilor și pe capacitatea lor de a acoperi ușor fiecare necesitate nouă de business. Astfel în cadrul acestei sesiuni vom parcurge modul în care soluțiile SAP au trecut de la simplitate la folosirea noilor tehnologii IT cu scopul de a oferi aceleași soluții functionalităţi de business, dar cu un front-end ce aduce îmbunătățiri substanțiale în ceea ce privește user experience.
 • Datorită faptului că volumul de date crește simțitor în ultima perioadă, sistemele de baze date relaționale nu mai sunt capabile să reacționeze la provocările ce apar tot mai des dinspre scenariile cu volumuri de date foarte mari, așa numitele "Big Data". O sesiune dedicată soluției SAP în acest domeniu sub numele de SAP HANA bazată pe In-Memory Database, va fi punctul central al conferinței. Spre deosebire de alte soluții de tip In-Memory Database, SAP HANA nu este doar un alt tip de baze de date, ci este într-adevăr o implementare completă pentru In-Memory Computing. Datorita arhitecturii sale oferă funcții adiționale, pe lînga database și application server, cum ar fi Code2Data și UI5 folosind un mediu de dezvoltare de ultimă generație. Showcase-ul SAP HANA dezvoltat de către msg systems va demonstra participanților acest lucru.
 • Proiectele msg systems din domeniul soluțiilor SAP se desfășoară în echipe mixte alcătuite din angajați din Cluj și Germania, astfel managementul acestor proiecte a reprezentat o mare provocare pentru a obține succesul in fiecare dintre aceste colaborari.

Pe baza experientei acumulate din activitatea celor cinci ani de când msg systems România activează pe piața din România, vom prezenta aspectele principale (orientate pe agilitate și flexibilitate) care ne asigură succesul în proiectele bazate pe soluții SAP.

Fiecare sesiune va fi susținută de un speaker cu experiență relevantă în tematica prezentată. Temele abordate vor provoca desigur discuții sau reflecții pe care dorim să le parcurgem la finalul fiecărei sesiuni.

Sunt invitați să participe toți cei interesați și preocupați de temele abordate în cadrul conferinței și doritori să afle care sunt planurile de viitor în materie de business software. Înregistrarea la "Conferinţa IT bazată pe tehnologia SAP" este deja deschisă. Toţi cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt rugaţi să trimită un email cu confirmarea de participare la adresa: info-events@msg-systems.com.

Vă așteptăm cu plăcere și mare interes!

LANSAREA NUMĂRULUI 112

Prezentări articole și
Panel: DevOps

Joi, 28 Octombrie, ora 18:30

Înregistrează-te

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 111

Sponsori

 • Accenture
 • Bosch
 • ntt data
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • Cognizant Softvision
 • BoatyardX
 • Colors in projects