ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 94
Abonament PDF

Tu câte vieți poți salva printr-o linie de cod? Descoperă la Challenge Accepted CODVIDHACK!

Paula Mitran
Marketing Specialist @ Școala Informală de IT
DIVERSE

Cum te-ai simți să știi că ideea ta îi poate ajuta pe cei care luptă în prima linie cu pandemia COVID-19? Poți tu, printr-o linie de cod (generic vorbind), să schimbi viața oamenilor care astăzi se confruntă cu grele încercări? Cum ar fi să dăruiești - prin timpul, abilitățile și expertiza ta - șanse reale celor care nu le au? Sunt lucruri despre care poți să vorbești mai puțin, dar pentru care poți să faci mai mult. Poți mai ales acum, când un maraton de codare se dedică exclusiv dorinței de a limita sau chiar înlătura efectele pandemiei COVID-19 asupra vieții oamenilor.

Prin Challenge Accepted COVIDHACK 2020, un eveniment organizat de Școala informală de IT, în parteneriat cu Acceleratorul de Business BCR - InnovX & Google Atelierul Digital, tehnologia modernă devine un aliat puternic pentru găsirea soluțiilor reale care schimbă vieți. Anul acesta, provocarea lansată de Școala informală de IT își continuă tradiția prin cea de-a șasea ediție a hackathonului care generează schimbări în societate și care are, de data aceasta, un format 100% online.

În 8 - 9 - 10 mai, timp de 3 zile, cu pasiune, perseverență și curaj, se deschid noi perspective de proiecte IT care pot avea un impact real, uriaș, pozitiv în viața oamenilor. Împreună, 10 de echipe formate din 100 de hackeri și 40 de mentori, în doar 48 de ore de codare, vor demonstra că o linie de cod poate face - cu adevărat - lumea un loc mai bun. Proiectele își propun să atingă trei obiective: save lives, save the health system, save businesses. Adevăratele nevoi ale oamenilor au ocazia să fie exprimate și luate în considerare în contextul informal al maratonului de codare.

Dacă reprezinți o instituție/ o companie/ un ONG, înscrie în competiție problema/nevoia cu care te confrunți în această perioadă, a pandemiei COVID-19.

Dacă ai cunoștințe în programare, testare, analiză de business sau în altă arie a IT-ului, înscrie-te la maratonul de codare și contribuie la dezvoltarea soluțiilor software.

Dacă ești senior în IT și ai experiență în coordonarea echipelor, înscrie-te ca mentor pentru una din echipele multidisciplinare de la Challenge Accepted.

Școala informală de IT oferă, în mod sistematic, motivația acelui "pot". Zi de zi, prin cursurile de IT, îi inspiră, îi motivează, îi învăță și îi mentorează pe toți cei care au credința că o pot lua de la capăt într-o nouă industrie. În plus, an de an, găsește rezolvări și dă mai departe perspective noi într-o ștafetă de provocări curajoase, prin Challenge Accepted, un maraton de codare pentru comunitate.

Pentru că școlile trebuie să ne crească aripi.

Oriunde te-ai afla, timp de 3 zile, în perioada 8-10 mai:

TU poți <> să salvezi vieți. Mii. Sute de mii.

Înscrierile sunt deschise pe https://challenge.scoalainformala.ro, atât pentru instituții, companii și ONG-uri, care vor să adreseze nevoile reale pe care le au în acest moment, cât și pentru mentori și hackeri doritori să dea mai departe din experiența lor în comunitatea în care trăiesc.

VIDEO: NUMĂRULUI 113

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • BoatyardX
  • metro.digital
  • Colors in projects