ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 15
Abonament PDF

Favorites: de la CRM la FRM

Victor Miron
Co-fondator
@Favorites
DIVERSE


Anul acesta am pitch-uit la Startup Weekend Cluj ideea unei aplicații de mobil pe nume Favorites. La cinci luni de la eveniment am reușit să lansăm o primă versiune de Android a aplicației.

Favorites te ajută să ții legătura cu persoanele importante din viața ta. Acele persoane a căror contact îl marchezi la Favoriți în agenda telefonului. E vorba de patru categorii de persoane importante pentru un om: familie, prieteni, jumătate (soț, soție, iubit, iubită) și business (clienți, furnizori, parteneri).

Prin intermediul aplicației poți să îți setezi cât de des vrei să interacționezi cu favoriții tăi: zilnic, săptămânal sau lunar. Aplicația urmărește cât suni, trimiți mesaj sau te întâlnești cu un favorit. Dacă trece perioada cu a cărei frecvență vrei să interacționezi cu un favorit aplicația îți trimite o notificare prin care îți amintește să nu uiți să îi contactezi.

Tot în aplicație poți să vezi un istoric grafic al interacțiunilor cu acel favorit și câte un istoric al apelurilor telefonice, mesajelor și întâlnirilor. Întâlnirile au integrată și harta pentru a face lucrurile cât mai ușoare.

După primele folosiri ale aplicației utilizatorii au fost foarte încântați de faptul că mamele lor de exemplu îi laudă că le sună mai des și sunt și mai atenți cu ele. Alți utilizatori au fost extrem de entuziasmați de folosirea aplicației ca tool de networking. Și-au trecut în Favorites acele contacte din zona de business alături de care vor să dezvolte parteneriate durabile.

Din zona de business a și pornit idee aplicației. Tot mai multe companii își dau seama de importanța folosirii unui soft de CRM (Customer Relationship Management). Prin Favorites vrem să adaptăm softurile de CRM la viața de zi cu zi și să îl scoatem din companii și să îl punem în buzunarul oamenilor prin intermediul smatphonului lor.

Favorites poate fi downloadat gratuit din Google Play de la acest link https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.customsoft.favorit.es. La căutare poate fi găsit cel mai ușor după favorit.es.

Următorii pași pentru Favorites sunt să implementăm feedback-ul de la utilizatori, să realizăm o versiune premium tot pe Android, după care să lansăm și versiunea de iPhone. Vom avea, de exemplu, în viitorul apropiat opțiunea să poți fi notificat dacă trece o anumită perioadă fără să suni tu o anumită perioadă. Astfel se vor putea evita foarte ușor situațiile în care mama (sau orice favorit) îți reproșează că doar ea te sună.

Favorites este o aplicație compatibilă cu Android versiunea 2.2 și mai noi. Este compatibilă atât cu telefoanele cu Android, cât și cu tabletele cu acest sistem de operare.

Aplicația este dezvoltată nativ pe platforma Google și folosește o bază de date pentru a pastră informațiile despre favoriți.

LANSAREA NUMĂRULUI 112

Prezentări articole și
Panel: DevOps

Joi, 28 Octombrie, ora 18:30

Înregistrează-te

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 111

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • Cognizant Softvision
  • BoatyardX
  • Colors in projects