ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 86
Abonament PDF

Interviu cu David Kashak - CEO Connatix

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
INTERVIU

Connatix conduce o platformă video care face legătura dintre cei care publică și cei care fac reclamă. Pentru cititorii noștri, vă rog să descrieți serviciile pe care le oferiți.

Platforma Connatix este concepută pentru a ajuta editorii să valorifice conținutul lor video fără vreun compromis. Aceasta este cheia pentru noi. Pe lângă o platformă video online unde editorii își pot rula și valorifica conținutul, noi oferim, de asemenea, și o gamă de formate video interactive. Totul a fost construit pentru a funcționa în mod unitar cu conținutul editorului și pentru a îmbunătăți experiența cititorului. Pentru agențiile de publicitate, oferim un inventar video premium și o mai mare vizibilitate pentru a asigura siguranța brandului. Aceasta este adesea o provocare pentru agențiile de publicitate, predominant fiind conținutul video generat de utilizator.

David Kashak, CEO @ Connatix

Ce impact are soluția voastră și care sunt beneficiile principale în comparație cu cele ale competiției?

Soluția noastră este unică, deoarece noi am construit de la zero o soluție completă de monetizare video pentru editori și le-am oferit mult mai mult control asupra conținutului lor decât au avut vreodată până acum. În plus, platforma a fost construită cu un server publicitar integrat și un motor pentru venit, pentru o performanță și o vizibilitate sporite. Este foarte ușor să începi, iar cei care publică pot să o facă fără costuri de început, pe care le-ar întâmpina în mod tipic la soluțiile OVP.

Biroul vostru de dezvoltare software este aici în Cluj; Care sunt planurile voastre pentru viitor?

Da, echipa noastră de dezvoltare are baza aici, în Cluj, în timp ce echipele noastre pentru relațiile cu clienții se află în New York City. Echipa noastră de la Cluj a fost și este indispensabilă pentru succesul nostru și vom continua, cu siguranță, să creștem aici. În prezent facem angajări în ambele sedii și creștem într-un ritm alert.

În ce direcție se îndreaptă dezvoltarea produsului vostru?

La finalul zilei, țelul nostru primar este să-i ajutăm pe cei care publică să își valorifice conținutul. Nu vă pot împărtăși tot ce avem în lucru, dar o caracteristică interesantă care urmează să apară este integrarea Kamidoo - o companie de tehnologie pentru conținut automat pe care am achiziționat-o mai devreme în acest an. Tehnologia va canaliza procesarea limbajului natural pentru a ajuta editorii să creeze în mod automat formate video nou-nouțe, atrăgătoare, care sunt relevante și bine conectate la conținutul de pe pagină. Aceasta va oferi editorilor o nouă modalitate de a monetiza reclamele video și va ajuta, de asemenea, la creșterea participării pe site-ul lor.

Care sunt avantajele dacă lucrezi pentru o echipă de dezvoltare internă în comparație cu o firmă de subcontractare (outsourcing)?

Într-adevăr, a face parte dintr-o echipă inovatoare și motivată contează enorm. Toți muncim pentru același țel și construim soluții disruptive împreună. Opinia fiecăruia contează, iar echipa noastră ajută la trasarea strategiei produsului și tehnologiei.

Cu ce diferă Connatix față de alte companii locale?

Tehnologia noastră a fost dezvoltată aici din prima zi. Cred că echipa simte o energie și o apartenență atunci când iese pe ușă în fiecare zi. De asemenea, în ultimii cinci ani de creștere, a fost o prioritate pentru noi să menținem o cultură start-up vibrantă și alertă.

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA