ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 72
Abonament PDF

Startupuri - ediția din Iunie

Alex Balas
Member @ Cluj Startups
STARTUPS


Internetul e din ce în ce mai mare, folosit în tot mai multe domenii. Odată cu încrederea noastră în el, trebuie să existe și ceva care să ne protejeze. E mult mai ușor să faci plăți online, dar nu vrei să ți se fure datele contului. Poți interacționa mai ușor cu toți prietenii tăi, dar nu vrei să ți se ia datele pentru scopuri necurate. Dezvoltăm produse și servicii online, dar trebuie să ne protejăm împotrivă atacurilor cibernetice. CyberSecurity e un domeniu în creștere. Pe lângă popularul BitDefender, mai există și alte produse românești care te pot ajută în diferite moduri să rămâi în siguranță.

UNLOQ

Unloq e o metodă simplă și convenabilă pentru a te autentifica cu telefonul. Solutia lor poate fi integrată în orice tip de aplicație, dar oferă și plugin-uri pentru Wordpres, Plesk și Magento. Ușor de integrat în site-ul tău pentru a le oferi utilizatorilor o metodă mai ușoară și sigură de autentificare, de autorizare de tranzacții și criptare de date. Cum funcționează? 1-După înregistrarea inițială, tot ce va trebui să faci e să apeși pe butonul 'Autentificare cu UNLOQ'. 2- Imediat după, vei primi o notificare pe telefon care te va întreba dacă aprobi sau oprești acțiunea respectivă. Și gata! În doi pași ai și terminat.

Appsulate

Appsulate te va ajuta să previi furtul/scurgerile de date. Cu ajutorul produsului vei putea accesa aplicațiile web într-un mediu în care doar pixelii sunt trimiși către browser, nu și datele sensibile din spate. Îl poți folosi fără griji, îndeplinind standardele GDPR și HIPAA, chiar dacă dispozitivele sunt deținute de companie sau aduse de către angajați. Pe lângă toate acestea, Appsulate îți oferă vizibilitate și monitorizare asupra utilizatorului final.

AlterEgo

Alterego e o extensie de browser care îți protejează datele personale folosind pseudonime. Ce înseamnă asta? Extensia generează o identitate virtuală completă (adresă de email, parole puternice, nume de utilizatori, etc.) pe care o poți folosi pentru a te autentifica, în loc să îți dai datele personale. Ce promit ei? Parole puternice de nivel militar (care ar dura secole să fie descoperite de către un computer), adrese de email unice (câte una pentru fiecare platformă în care te înregistrezi), autentificare ușoară (precum opțiunile de 'log-in with social media', ai nevoie doar de două clickuri și gata), protecție împotriva hackerilor (dacă ți-a fost furat un cont, datele luate nu vor putea fi folosite și pentru alte platforme).

Pentest-Tools.com

Pentest-Tools.com este un serviciu creat de un grup de testeri cu experiență pentru profesioniști în domeniul securității, administratori de sistem, auditori de rețea etc. , care au nevoie să testeze securitatea site-urilor web și a infrastructurilor de rețea dintr-o locație îndepărtată. Ei oferă unelte pentru categorii ca: Information Gathering, Web Application Testing, Infrastructure Testing, Exploit Helpers sau altele.

VIDEO: NUMĂRULUI 113

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • BoatyardX
  • metro.digital
  • Colors in projects

Alex Balas a mai scris