ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 57
Abonament PDF

#swcluj2017 - We Did It Again!

Cristina Juc
Organizatoare @ Startup Weekend Cluj
STARTUPS


Pentru al șaselea an consecutiv, Startup Weekend Cluj a devenit spațiul în care tinerii și-au dat întâlnire pentru a face schimb de idei, a învăța despre antreprenoriat și a-și crea propriile afaceri. Un weekend plin de energie cu discuții aprinse și multe ore de lucru a culminat duminică seara, cu premierea câștigătorilor ediției 2017. Dintre cei 97 de participanți, 33 și-au prezentat ideea de afacere, iar după sesiunea de votare, 15 idei au fost alese pentru a fi continuate.

StepUp - Monitorizarea atentă a mersului copiilor, pentru a oferi medicilor date importante despre sănătatea acestora. (Andrei Munteanu).

Psytera - O unealtă pentru psihanaliști pentru a gestiona mai simplu relația cu pacienții. Are scopul de a spori eficiența și confortul interacțiunii și aduce această disciplină în era digitală. (Ion-Gheorghe Petrovai)

Get your garbage together - Proiectul își propune sensibilizarea oamenilor în legătură cu problema ecologiei, în același timp propunând o soluție pentru a ușura procesul de reciclare. (Alexandru Tamas)

Restate - O platformă care îi conectează pe cei care caută să cumpere un apartament direct cu cei care vând, eliminând în acest mod intermediarii tradiționali. (Despina Donca)

Din grădină - Oferă fermierilor posibilitatea de a-și vinde producția online, direct către clienți. (Ana Maria Seplecan)

Studmate - O platformă pentru studenți unde aceștia pot face schimb de informații utile între ei, în funcție de domeniile lor de interes. (Paul Chirila)

Hashiru - O platformă online, unde poți crea aplicații proprii fără a fi nevoie să înveți să programezi. (Cosmin Hărănguș)

Jump in - Ride sharing pentru persoanele care locuiesc în același cartier și merg în aceeași direcție. (Eliza Nițoi)

Votespot - E simplu să oferi și să primești feedback. Un produs ce permite companiilor să primească feedback de la clienții lor în timp real, având posibilitatea de a-și îmbunătăți serviciile și a fi cu un pas înaintea competiției. (Vlad Mirel)

Venue Video - Un sistem de divertisment pentru localuri (baruri, restaurante, etc.), pentru a oferi clienților posibilitatea de a viziona în timp real imagini din alte părți și de a interacționa cu oamenii din alte locații prin intermediul jocurilor și nu doar. (David Altmayer)

PubJump - Își propune să creeze o platformă globală destinată activității de pub crawling. Aceasta se adresează către trei categorii de piețe: localurile, consumatorii și brandurile. Un mod nou de a aduce pub crawling-ul în era digitală. (Gyula Nemeth)

Hobby Seeker - O platformă pentru cei care își doresc să încerce activități noi și nu au cu cine. Ajută la crearea legăturii între oamenii care au aceleași interese. (Andrei Vasilescu)

HoppaCar - Un website care conectează toate companiile de transport public din România cu clienții acestora. Se pot vinde și cumpăra bilete, planifica itinerarii de călătorii, totul într-un singur loc. Se adresează în primul rând persoanelor care fac naveta în mod curent. (Adrian Buhai)

Teenera - Sunt foarte multe persoane care au dificultăți în a-și alege cariera pe care s-o urmeze. Teenera este o platformă care le va oferi utilizatorilor sugestii în cariera de urmat și va evalua eventuale oportunități care ar putea reieși din această direcție. (Marian Alecu)

Iar câștigătorii acestei ediții sunt:

Ediția 2017 a Startup Weekend Cluj a fost organizată de: Mircea Vădan, Adriana Pieptea, Andrada Todea, Cristina Juc, Roxana Rugină, Adrian Pica, Onisim Gabrian, Francisc Salamon, Flavia Tiloiu, Alexandru Selejan, Luiza Ivan, Larisa Lăcătuș, Cristina Tare, Mark Filipas.

Le suntem recunoscători mentorilor care au acceptat invitația noastră de a împărtăși din eperiența lor: Sebastian Campos Groth - Program Manager @ Techstars, Erik Barna - Founder și CEO @ Life is Hard, Florin Mureșan - Founder și CEO @ Squirrly, Alex Burciu - Software Development Manager, Florian Gheorghe - Avocat & Angel Investor, Adrian Gheara - Tech Startups Advisor și Investitor, Andrei Firoiu - Co-Founder @ CoWork Timisoara, Lucian Despoiu - Founder și CEO @ Majoritas, Tsvetelina Yordanova - Designer Grafic, Mădalin Crăciun - Lead UX Designer @ mReady, Roxana Rugină - Program Facilitator @ Spherik Accelerator. Gazda evenimentului a fost Galin Zhelyazkov - Advisory Board Member @ Beehive.

Startup Weekend Cluj 2017 nu ar fi fost posibil fără implicarea sponsorilor: Telenav, mReady, Spherik Accelerator și Life is Hard, și a partenerilor noștri: Engager, Techsylvania, Tech Open Air, Pioneers, Login, Webit, How to Web, Wolves Summit, Cluj Cowork, Cluj Hub, Impact Hub Cluj-Napoca, Symme 3D , Cheerup și Today Software Magazine.

Putem fi contactați la adresa de email cluj@startupweekend.org, sau pe canalele noastre de social media: SWCluj.

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA