ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 56
Abonament PDF

Startupuri - ediția din februarie

Mircea Vădan
Managing Partner @ Activize Cofounder @ClujStartups
PROGRAMARE


În acest articol, fiind o ediţie axată pe IT-ul clujean şi având invitaţi şi din instituţiile publice locale, m-am gândit la o selecţie de startupuri care pot fi într-o oarecare tangenţă cu autorităţile locale. Având această putere de dezvoltare în IT, cred că putem contribui prin aceste produse (cât şi prin altele noi) la îmbunătăţirea sistemelor, spre beneficiul tuturor locuitorilor. Putem da un exemplu de inovaţie şi comunicare locală, cu modele şi produse ce pot fi preluate şi de alte oraşe.

Process Player

Process Player este o platformă BPM, web-based, destinată eficientizării activității din cadrul instituțiilor publice și a relației cu cetățeanul. Prima aplicație bazată pe platformă este ProcessPlayer. Achiziții, care asistă personalul autorităților contractante în derularea proceselor de achiziție publică, crescând responsabilitatea compartimentelor și eliminând necesitatea tipăririi și semnării olografe a unor documente precum referatele de necesitate.

Approd

Approd te ajută să treci prin procesul birocratic de a deschide o firmă: îţi scrii datele, o singură dată, în paşi simpli şi clari, primeşti toate formularele gata completate pe email şi ți se explică ce trebuie să faci cu formularele primite.

Smart Access Box

Smart Access Box este o soluție construită de ParkingPlus pentru a oferi acces securizat la zonele private pe care vrei să le împărtășești cu ceilalți. Sistemul poate fi instalat pe orice soluții existente deja și poate fi controlat de la distanță prin smartphone.

Primul Medic

Primul Medic e prima aplicație din România care permite accesul persoanelor la sfaturi medicale rapid, oriunde și oricând. Utilizatorul deschide aplicaţia şi scrie întrebarea pentru care are nevoie de un răspuns. Aplicaţia va analiza întrebarea şi va repartiza automat întrebarea pentru medicul de la specialitatea corectă. După ce medicul răspunde se deschide conversaţia între cei doi, iar la final utilizatorul plăteşte sfatul şi acordă o notă conversaţiei.

Contazen

Contazen este o platformă de facturare online, în cloud, ce permite crearea instantă a facturilor, chitanțelor și avizelor, oricând și de oriunde. Serviciul de facturare face posibilă centralizarea emiterii facturilor de către mai mulți colaboratori, pe aceeași platformă.

În aceeaşi ediţie ... (56)

▼ TOATE ARTICOLELE ▼

VIDEO: NUMĂRULUI 113

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • BoatyardX
  • metro.digital
  • Colors in projects