ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 46
Abonament PDF

ITCamp 2016 - Conferință de comunitate pentru profesioniștii IT

Mihai Tătăran
Microsoft MVP , Co-organizator @ ITCamp, GM @ Avaelgo
DIVERSE

Comunitatea ITCamp organizează cea de a șasea ediție a Conferinței ITCamp în perioada 26-27 mai 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Organizatorii conferinței ITCamp pregătesc două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT, arhitecții de soluții IT / software și managerii IT pot beneficia de peste 40 de ore de conținut tehnic, prezentate de 43 de speakeri internaționali și locali. Între aceștia, doi experți cu titlul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD și Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și alți experți recunoscuți pe plan internațional ca și speakeri de succes: Paula Januszkiewiecz, Enterprise Security MVP; Jayson Street, Infosec Ranger; Laurent Ellerbach, Technical Evangelist Lead, Microsoft EMEA; Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Tobiasz Koprowski, Data Platform MVP etc.

Conferința acoperă teme de interes general, împărțite pentru prima oară pe cinci track-uri. În urma feedback-ului primit de la sponsori și participanți, evenimentul din acest an aduce câteva schimbări în ceea ce privește detalierea nivelului prezentărilor din cadrul conferinței. Menținem în continuare track-ul orientat preponderent spre zona de IT business / management, și am încurajat abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft

Agenda evenimentului este finală și conține descrierile detaliate ale sesiunilor, precum și gradele de dificultate ale acestora.

"Five years ago, when I attended the first one, it was small and really good. It was local with a little bit of international flavor. Now, look what they accomplished here with the upcoming one! They made a step forward in the event organization, they were able to get great speakers from all over Europe (and more), skilled trainers, User Group Leaders, Professional consultants, you name it! And the agenda is like a living document, everyone wants to be part of it and contribute!"- Alessandro Teglia, former Community Relations Manager with Microsoft

În perioada 6 mai 2016 - 25 mai 2016, taxa de participare în oferta “Group Discount” este de 424 lei (15% reducere) și include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinței, precum și toate costurile legate de participare. Oferta este valabilă până pe data de 25 mai 2016 ora 20:00. Prețul întreg al taxei de participare este 499 lei.

Pe parcursul întregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment participanții vor avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu au reușit să ajungă la toate sesiunile de interes.

LANSAREA NUMĂRULUI 123

Automotive

Marți, 27 Septembrie, ora 18:00

Centrul de inginerie Bosch Cluj

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Agile leadership

Joi, 29 Septembrie, ora 18:30

Eveniment online

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

În aceeaşi ediţie ... (46)

▼ TOATE ARTICOLELE ▼

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA