ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 40
Abonament PDF

Comunitatea profesioniștilor în tehnologie se întâlnește în noiembrie la How to Web Conference 2015

Irina Scarlat
CMO How to Web & TechHub Bucharest
DIVERSE

Peste 1000 de profesioniști în domeniul tehnologiei vor participa pe 26 & 27 noiembrie la ediția cu numărul șase a How to Web Conference, cel mai important eveniment dedicat inovației și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Aceștia vor avea ocazia de a cunoaște profesioniști de excepție din regiune, de a învăța bune practici din experiența invitaților, dar și de a se conecta la ecosistemul antreprenoriatului în tehnologie la nivel global. În paralel, se va desfășura și a patra ediție Startup Spotlight, competiție și program de mentorat pentru 32 de startup-uri cu potențial din CEE cu premii în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA România.

Organizat în colaborare cu Telekom Romania, IXIA și Bitdefender, cu sprijinul partenerilor Microsoft, Avangate, hub:raum, Ambasada Canadei în România, Mozilla și Okapi Studio, How to Web Conference 2015 aduce împreună peste 1000 de fondatori de startup-uri, product manageri, programatori, designeri, specialiști în marketing și lideri de comunități din Europa Centrală și de Est. 

Pe lângă conținutul de calitate, care include studii de caz și discursuri practice, participanții beneficiază de oportunități de networking excelente cu actori importanți din industria de tech și precum și de ocazia de a descoperi tendințele actuale. 

Bune practici de la antreprenori și profesioniști cunoscuți la nivel global

Pe scena principală a conferinței vor urca antreprenori consacrați și profesioniști cunoscuți la nivel global care vor împărtăși bune practici, vor prezenta studii de caz și vor aborda teme precum lansarea de produse cu potențial, metrici de produs, product marketing, content marketing, creșterea ratelor de conversie prin growth hacking, sau formarea și managementul echipelor.

Printre invitații care au confirmat participarea la How to Web Conference 2015 se numără: 

Lista completă a invitaților la eveniment este disponibilă online pe site.

Scena secundară a conferinței va aborda teme de interes pentru startup-uri și va aduce în discuție subiecte precum obținerea de investiții de la investitori de tip angel și/sau fonduri de venture capital, relația cu investitorii înainte și după investiție, evaluarea unui startup sau experiența într-un program de accelerare. La acestea se adaugă o serie de paneluri cu profesioniști din regiune, moderate de liderii comunităților locale.

Oportunități de networking cu actori importanți din industrie

Unul dintre beneficiile principale oferite de How to Web Conference constă în oportunitățile de networking excelente pe care le oferă participanților, aceștia având ocazia să cunoască și să interacționeze în mod direct atât cu invitații speciali, cât și cu profesioniști de excepție, antreprenori și lideri de comunități din Europa Centrală și de Est.

Aceștia vor intra în legătura unii cu alții, vor stabili întâlniri și vor primi recomandări de persoane în funcție de interese folosind How to Web Meet, aplicație mobilă dezvoltată de echipa mReady special pentru conferință. În plus, ei se vor putea alătura meselor rotunde și sesiunilor de Q&A și "Ask the expert" care vor fi organizate în cele două networking lounges pe toată durata conferinței. Oportunitățile de networking vor continua și după finalizarea programului oficial al conferinței, la cocktailurile, evenimentele și petrecerile cu circuit închis organizate cu această ocazie.

Descoperă tendințele actuale & modul în care tehnologia schimbă lumea

Nu în ultimul rând, participanții la How to Web Conference 2015 vor avea ocazia să descopere tendințele actuale în industrie vizitând zona de gadget expo unde vor fi expuse produse inovatoare din domeniul IoT și aparate care folosesc inteligență artificială. O demonstrație a felului în care funcționează o parte dintre aceste produse va avea loc și pe scena principală a conferinței.

"How to Web este un eveniment care a crescut organic de la an la an cu sprijinul comunității profesioniștilor în tehnologie. Ne dorim să aducem cât mai multă valoare adăugată, așa că am adăugat, pe lângă conținutul practic pe care audiența noastră îl cunoaște deja, o gamă de activități de networking dedicate și prezentări de produse inovatoare. Toate acestea pentru a ne asigura că participanții la How to Web Conference 2015 au parte de o adevărata experiență!", a declarat Daniel Dragomir, CEO, How to Web.

Oportunități pentru startup-uri la Startup Spotlight

Participând la Startup Spotlight, 32 de startup-uri care dezvoltă produse tech cu potențial la scară globală vor beneficia de sesiuni de mentorat adaptate nevoilor proprii și vor intra în cursa pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului. Ajuns la cea de-a patra ediție, programul oferă echipelor finaliste oportunitatea unică de a intra în legătură cu potențiali parteneri de distribuție, investitori și programe de accelerare, ajutându-le în același timp să câștige vizibilitate și expunere media în presa de profil. 

Participarea la Startup Spotlight este gratuită, iar echipele finaliste sunt selecționate de un juriu format din experți internaționali în domeniu. Aplicațiile sunt deschise până vineri, 30 octombrie, și se realizează prin completarea formularului disponibil online pe site-ul programului.

"Pentru noi Startup Spotlight a fost momentul în care am prezentat public pentru prima dată produsul nostru, am urcat pe scenă în fața audienței și am primit feedback de la mentori cu experiență relevantă în domeniu. A fost practic punctul de plecare în călătoria noastră", a declarat Cristiana Bogățeanu, Co-Fondator & CMO, Devicehub.net.

How to Web este cel mai important eveniment dedicat inovației în tehnologie și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. 

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 117

Sponsori

 • CodeCraftersBT
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Tradesilvania
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA