ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 109
Abonament PDF

IT Days 2021

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
EVENIMENTE


Ne face plăcere să anunțăm că ediția de anul acesta a IT Days, se va desfășura în intervalul 10-11 Noiembrie. Va fi cea de-a noua ediție a conferinței și ne bucurăm să spunem că am devenit o tradiție pentru ecosistemul de IT clujean și românesc. Ne propunem să expunem pe scenă, ca și în edițiile anterioare, principalele tehnologii ale momentului, dezvoltate la nivel global și local. De asemenea, prin prezentările și dezbaterile susținute de speakeri, vom avea ocazia să ne convingem de impactul pozitiv al abordărilor marcate de creativitate, dorință de inovație și de responsabilitate.

Pe durata celor două zile vor fi peste 50 de speakeri pe scenele amenajate la Cluj Innovation Park (CREIC). Cei mai mulți dintre speakerii din România ne vor bucura cu prezența lor fizică la conferință, în timp ce cei, invitații internaționali vor lua parte la eveniment online. Formatul hibrid va da posibilitatea întregii audiențe să pună întrebări și să interacționeze cu speakerii.

Ne-ar face plăcere să avem participanți în sală dacă condițiile ne vor permite. Din păcate sunt mari șanse să nu putem avea în același spațiu 800+ participanți care să interacționeze între ei, să servească prânzul și să viziteze standurile partenerilor noștri.

Indiferent de varianta aleasă, abordarea hibridă a devenit un aspect important pentru noi. Platforma noastră: streamevent.ro a fost dezvoltată tocmai pentru ca interacțiunile dintre participanți și speakeri să fie posibile atât din sală cât și online.

Overview IT Days 2020

La ediția de anul trecut ne-am bucurat de prezența lui Uncle Bob (Robert C. Martin), Dany Goh, Adam Ralph, Voicu Oprean, Călin Văduvă, Adela Mureșan, Avishai Shafir, Bogdan Gliga, Cătălin Golban, Ciprian Sorlea, Dan Suciu, Marinel Moraru și lista poate continua cu toți speakerii.

Pentru noi a fost o provocare ca, în câteva luni, să creăm un sistem tehnic care să funcționeze bine. Toate prezentările de pe cele patru scene și, de asemenea, cele realizate remote au putut fi vizualizate online și live fără nici o problemă majoră.

Temele principale din 2020

Vom păstra o mare parte din temele devenite tradiție precum: Product & Leadership, AI, Management, Agile, Programming, HR, Research, Automotive, DevOps, Devops. Vom încerca însă și teme noi precum Music generation sau Gaming.

Speakeri

Vom anunța în curând primii speakeri de la această ediție. Așa cum am menționat anterior, o mare parte din speakerii internaționali vor fi prezenți prin intermediul online, format cu care v-ați întâlnit, de altfel, și la ediția precedentă a IT Days și dar și la The Developers 2021.

Bilete Very Early Birds

Biletele sunt disponibile online pe perioada verii la un cost de 85 euro + TVA.

Vă așteptăm!

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA