ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 67
Abonament PDF

Cum începi un startup?

Cristina Juc
Organizatoare @ Startup Weekend ClujAlexandra Peculea
Organizator @ Startup Weekend Cluj 2018
EVENIMENTE


Startup Weekend Cluj reunește în fiecare an tineri pasionați de antreprenoriat, dornici să își pună ideile de afaceri în practică. Echipele au 54 de ore la dispoziție să lucreze la dezvoltarea unei idei de business, pentru ca în final să prezinte un concept realist al unui produs. Cea de a 7-a ediție a Startup Weekend Cluj se va desfășura în perioada 2-4 martie, la sediul Telenav din orașul Cluj .

Cele șase ediții precedente au adunat peste 620 de participanți, care au formulat 190+ idei de business, dintre care 78 au ajuns în etapa finală. În ajutorul participanților s-au aflat în total peste 70 de mentori, care și-au pus la dispoziție cunoștințele și experiența profesională.

Sunt așteptați să participe toți cei pasionați de antreprenoriat, indiferent de zona și parcursul profesional. Startup Weekend Cluj este mediul perfect pentru a cunoaște oameni noi din diverse industrii și cu multă experiență. Unul dintre atuurile experienței Startup Weekend este partea de learning. Timp de 54 de ore participanții au ocazia să învețe într-un ritm accelerat cei mai importanți pași pentru dezvoltarea unei afaceri, precum și să primească feedback în timp real din partea antreprenorilor - traineri.

Printre mentorii confirmați deja pentru cea de-a 7 ediție Startup Weekend Cluj sunt: Sebastian Campos Groth - Program Manager la Techstars, Bogdan Iordache - partener la Gecad Ventures și fondator MVP Academy, Gabriel Dombri - CEO la Tapptitude, și Mihai Rotaru - fondator și CEO Clever Taxi, unul dintre cele mai de succes startupuri din România, început în cadrul primei ediții a Startup Weekend București.

Conceptul de Startup Weekend a apărut în America, în 2007. Ceea ce a fost la început un grup de oameni care își împărtășeau din experiență și se ajutau reciproc, a evoluat în timp într-o comunitate globală de antreprenori și viitori antreprenori. Sute de orașe din 135+ țări au împrumutat această idee, pentru ca ulterior, zeci de mii de oameni să-și înceapă afacerile în cadrul unui eveniment marca Startup Weekend.

Biletele de tip Early Bird pot fi achiziționate până în 31 ianuarie, de pe platforma Eventbrite, iar pentru mai multe detalii puteți accesa pagina evenimentului. În prețul biletului este inclus accesul la party-ul de sâmbătă seara, șapte mese, ceai, cafea și gustări în timpul zilei, precum și posibilitatea de a intra în legătură cu alți oameni de succes din România.

Evenimentul din acest an va avea loc la sediul Telenav România, Cluj-Napoca, în perioada 2-4 martie.

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA